Nieuws leerlingenraad

Begin oktober organiseerde het vijfde leerjaar de verkiezing van de leerlingenraad. De leerlingenraad is een belangrijk en adviserend orgaan binnen onze school en leert leerlingen daadwerkelijk mee participeren aan het schoolleven. Als school nemen wij hun ideeën dus zeker au sérieux. Vorige week kwam de leerlingenraad voor het eerst samen om te vergaderen. Eerst mochten ze hun ideeën met elkaar delen om vervolgens tot een shortlist te komen van realistische initiatieven en voorstellen. Na de vergadering kregen de leerlingen de kans om hun voorstellen meteen met de directeur te delen. Zo werd er gevraagd naar nieuwe klasballen, nog meer speeltoestellen in de tuin, rustige muziek voor de helpers in de eetklas, een voetbaltornooi,… Uiteraard is niet alles mogelijk wat de leerlingen vroegen. Toch zal de school zijn best doen om zoveel mogelijk van deze verwachtingen in te lossen.