Verkeerseducatie topprioriteit in VBS Sint-Katrien

Vrijdag 8 februari was het dubbel feest in Vrije Basisschool Sint-Katrien Steenhuize. De tweede en laatste FLITS-campagne voor dit schooljaar werd afgesloten en heel wat kinderen kwamen opnieuw massaal in een fluohesje naar school. De kerndoelstelling van de FLITS-campagne is ouders en kinderen stimuleren om ook in de winter te voet of met de fiets naar school te gaan, met extra aandacht voor zichtbaarheid en veiligheid. Daarnaast werd VBS Sint-Katrien voor al de geleverde inspanningen op vlak van verkeersveiligheid beloond met een bronzen medaille van de organisatie Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Verkeerseducatie is een belangrijk onderdeel in het pedagogisch beleid van VBS Sint-Katrien. Ze zijn dan ook bijzonder fier op deze medaille! Om dit alles te vieren werden de leerlingen getrakteerd op een fluo/flitsfuif tijdens de laatste speeltijd.