Kwartiermakers-project gaat van start!

Op maandag 16/09 is in Vrije Basisschool Sint-Katrien Steenhuize het Kwartiermakers-project officieel van start gegaan. Leesplezier/motivatie wordt één van de prioriteiten van VBS Sint-Katrien in het schooljaar 2019-2020. Met de nodige fierheid kunnen we u melden dat we door Willewete & Clavis Uitgeverij geselecteerd werden als één van de 100 “Kwartiermakers”-scholen in Vlaanderen! Dit project is een initiatief om vrij lezen op basisscholen aan te moedigen. Scholen die zich bij het project aansluiten, maken zich sterk om iedere leerling iedere dag vijftien minuten vrij te laten lezen. Waarom? Omdat dit een leuke en effectieve manier is om de leesvaardigheid, woordenschat én schoolprestaties van kinderen te verbeteren. #leesfeesten #boekenbeesten #kwartiermakers