FLUO-FLITSFUIF tijdens de 2de flitsweek

Onze school vindt duurzame woon-schoolverplaatsingen heel belangrijk, ook in de winterperiode. Als iedereen één keer per week tracht te voet of met de fiets te komen, kan dit al een verschil maken aan onze schoolpoort. Het is bovendien goed voor het milieu, de gezondheid en het welzijn van je kind.

De kerndoelstelling van FLITS is ouders en kinderen stimuleren om ook in de winter te voet of met de fiets naar school te gaan, met extra aandacht voor zichtbaarheid en veiligheid. FLITS wil met de campagne het autoverkeer terugdringen en duurzame mobiliteit stimuleren.

In VBS Sint-Katrien worden twee flitsweken per schooljaar georganiseerd. Als de kinderen tijdens deze flitsweken op een zichtbare manier naar school komen, verdienen ze één stempel. Zodra elk kind van de klas één stempel heeft behaald, krijgen ze een Octopussticker op hun Flitskaart.

De tweede flitsweek van de flitscampagne loopt van maandag 10 februari tot vrijdag 14 februari. We sluiten de flitscampagne af met een Fluo-Flitsfuif op vrijdag 14 februari van 14.20 – 15.20 uur. Hartelijk dank voor jullie medewerking!