Welkom MEESTER WOUT VBS Sint-Katrien Steenhuize !

Gisteren brachten we u reeds op de hoogte over het nakende pensioen van juf Hilde. Vandaag brengen we jullie graag op de hoogte aan wie juf Hilde volgende week vrijdag de fakkel zal doorgeven…

Wij ontvingen voor deze vacature meer dan 12 sollicitaties! Uit de lijst van 12 kandidaten werd een shortlist van 4 kandidaten gemaakt. Eigenlijk waren deze 4 kandidaten stuk voor stuk competente L.O.-leerkrachten.

Uiteindelijk werd gekozen voor Meester Wout, een polyvalente leerkracht met ruim 20 jaar onderwijservaring. Gepassioneerd door onderwijs ging meester Wout na zijn verhuis naar de Vlaamse Ardennen op zoek naar een duurzame samenwerking met een school in de regio. Het laatste schooljaar was meester Wout actief in onze scholengemeenschap als leermeester lichamelijke opvoeding & ICT-leerkracht in VBS Borsbeke/ Hillegem /Wijnhuize & VBS Sint-Martinusschool Erpe.

Zijn passie en expertise liggen vooral in lichamelijke Opvoeding & sport in het bijzonder en leren in beweging in een ruimer kader. Daarnaast schoolde hij zich bij tot lichaamsgeoriënteerd psychotherapeut & yogaleraar. Ook heeft hij reeds een traject m.b.t. techniek op school achter de rug. Kortom een leerkracht met heel wat expertise die heel wat adelbrieven kan voorleggen.