Hieperdepiep mei

Ook in deze coronatijden willen we graag onze jarigen ? van mei in the picture ? zetten… Jammer genoeg hebben we hen niet kunnen vieren ? op school ? tijdens ons maandelijkse Hieperdepiep-moment?. Toch willen we hen via deze weg nogmaals feliciteren ?. Gelukkige verjaardag aan Loïc, Elise, Ellie, Nand, Lewis, Aster, Julie, Guust, Chloé, Liam, Laurien, Matthew, Jinte, Geike, Matiz, Hannes & Julia ?

 WAT MET TRAKTATIES : traktaties n.a.v. een verjaardag mogen op voorwaarde dat ze aangekocht werden in de winkel en in gesloten verpakking meegegeven worden aan de kinderen. M.a.w. een zelfgebakken cake meebrengen om te trakteren mag niet. Een aangekochte cake uit de winkel in gesloten verpakking meebrengen, mag wel. Om praktische redenen raden wij wel aan om zoveel mogelijk met individuele traktaties te werken bv. een zakje koekjes per kind.