Gimme


GIMME, briefjes altijd op zak!

Beste ouders, grootouders en sympathisanten van VBS Sint-Katrien

November 2018 zijn gestart met het digitaal communicatieplatform GIMME; Dit platform zal gebruikt worden voor het versturen van digitale brieven, video’s en fotoalbums. Door dit platform kan u als ouder/grootouder sneller en nauwkeuriger op de hoogte blijven van berichtgeving die belangrijk is voor u en uw (klein)kind.

GIMME laat ons toe om online antwoordstrookjes, beelden en zelfs hele fotoalbums aan onze berichten te voegen. Bovendien is GIMME ook een milieuvriendelijke oplossing. Bijkomend voordeel is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben. Via e-mail of app-meldingen (Tip: u kan de GIMME app downloaden in de app-store & play store) krijgt u een signaal als er een nieuw bericht is.

Voortaan zult u van ons hoofdzakelijk brieven krijgen via het GIMME platform en weinig of geen papieren berichtgeving of e-mails meer. U kan als ouder uiteraard de klasleerkrachten nog via mail bereiken.Om GIMME te kunnen gebruiken, vragen wij u om u aan te melden met uw emailadres(sen) en onderstaand stappenplan strikt te volgen. U kan dit stappenplan ook vinden via https://goo.gl/WG5wWv . U kan ook het instructiefilmpje bekijken via volgende link: https://goo.gl/U2TcJj .