Oudercomité

Beste ouders

Graag stellen we ons even voor... Als oudercomité was schooljaar 2018-2019 ons elfde werkjaar. We vormen een team van 16 enthousiaste vrijwilligers!

Met het onderwijs- en opvoedingswelzijn van alle leerlingen voor ogen willen we de samenwerking tussen ouders en school bevorderen en samen een opvoedingsgemeenschap verwezenlijken. Samen school maken, weet je wel.
Tijdens onze ontmoetingsactiviteiten kunnen ouders elkaar en de werking van de school leren kennen. Zo organiseerden we voor de derde maal een kaas- en wijnavond en kon, wie dat wou, genieten van een lekker “ontbijt aan huis”.

Daarnaast willen we ook de school steunen, zowel financieel als door hulp te bieden bij activiteiten van de school. Denk maar aan onze koekenverkoop, de tuin-en klusdag, de sinterklaasfoto’s, sponsoring zichtbaar op de onderlegger van de kaas- en wijnavond, enz. Ook op het schoolfeest steken we graag onze handen uit de mouwen!

Met de opbrengsten van onze activiteiten kochten we de voorbije jaren o.a. peuterbedjes en 12 tablets aan en zorgden we voor nieuw meubilair (tafels en stoeltjes) in de 3 kleuterklassen! De pannenkoeken naar aanleiding van de Maria-Lichtmis kwamen dit jaar uit onze pan. Ook de Sint kreeg dit jaar wat hulp van het oudercomité bij het kiezen van zijn cadeaus. Voor de schooluitstappen van alle klassen schieten we financieel te hulp.

Nieuwe speeltuigen in de tuin staan op onze wishlist. Het afscheid van de leerlingen van het zesde leerjaar wordt jaarlijks verzorgd door het oudercomité.

Ook zin om deel uit te maken van het oudercomité of om af en toe een handje te helpen bij een activiteit? Spreek dan gerust iemand van het bestuur aan of contacteer ons via mail: oc.stkatrien@gmail.com 

Ledenlijst Oudercomité schooljaar 2019-2020